هفتمین جشنواره مخترعان،مبتکران و نوآوران

هفتمین جشنواره مخترعان،مبتکران و نوآوران در مجموعه تازه تاسیس فرهنگی شهید حججی دانشگاه آزاد واحد نجف آباد، برگزار می گردد.
دانشگاه آزاد اسلامی طی سالها اخیر ، سلسله جشنواره های مخترعان ، مبتکران و نوآوران را با مشارکت علمی و حمایتی دانشگاه های معتبر داخل و خارج از کشور و دیگر نهاد ها و مراکز علمی پژوهشی دولتی برگزار کرده است . برگزاری این جشنواره در راستای سیاست های رییس دانشگاه آزاد اسلامی یعنی حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم ( کارآفرین) است و بحث تجاری سازی نتایج اختراعات این جشنواره از اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی به شمار می رود.

ادامه مطلب1397/09/08

پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق ایران

دبیرخانه کنفرانس ملی مهندسی برق ایران از شهریور ماه سال 1386 فعالیت خود را با هدف انعکاس و اعتلای فعالیت های پژوهشی انجام شده در زمینه مهندسی برق با تکیه بر توانمندی های ملی در حوزه های صنایع، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی آغاز نمود. اولین دوره این کنفرانس در سال 1386 و پس از آن دومین و سومین و چهارمین کنفرانس ملی مهندسی برق ایران به ترتیب در اسفندماه سال 1388 و 1390 و 1396 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد برگزار گردید. در پی برگزاری موفق چهار دوره پیشین، دبیرخانه پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق ایران فعالیت خود را با هدف انتشار و ارائه یافته های علمی و پژوهشی نوین در زمینه های مهندسی برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی از مردادماه سال جاری آغاز نموده است. پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق ایران به منظور گسترش دانش فنی و تبادل آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی توسط صنعتگران، پژوهشگران و اندیشمندان مراکز پژوهشی و دانشگاهی داخل کشور و پیگیری و رصد رویدادهای علمی و تجاری مرتبط با مهندسی برق برگزار می­شود.

ادامه مطلب1397/09/08

همایش گردشگری سلامت، چالش ها، فرصت ها، راه کارها

مرکز تحقیقات گردشگری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف ­آباد با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان،همایش گردشگری سلامت، چالش­ها، فرصت­ها، راه­کارها را در تاریخ پنجشنبه 31 خرداد 97 از ساعت 4 الی 8 عصر (همزمان با دهمین دوره نمایشگاه بین­ المللی گردشگری و هتل داری اصفهان)، برگزار می نمایند.

ادامه مطلب1397/03/30

چهارمین کنفرانس ملی مهندسی برق ایران

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و مرکز تحقیقات ریز شبکه های هوشمند اقدام به برگزاری چهارمین دوره کنفرانس ملی مهندسی برق ایران نموده اند.

ادامه مطلب1396/12/08

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر